I have a dream


I have a dream


Wat zou de wereld er mooi uit zien, als we kunnen leven:

Zonder haat

Zonder wraak

Zonder jaloezie

Zonder afgunst


We missen een leider als Mandela of iemand als Bob Marley

De balans is weg. De macht der heersende mannen, dictators, is te groot. En als we maar blijven geloven in de boeken zullen de uitkomsten zijn zoals in de boeken beschreven staat. We hebben de keus om de uitkomst te veranderen. Liefde overwint altijd, zelfs de grootste vijand kan zich hier niet tegen wapenen. Het lijkt alsof er eerst iets moet gebeuren voordat we er achter komen dat alleen liefde, echt is.

Back to nature, de wereld is van GOD los, we maken het kapot! We weten af en toe van gekheid niet wat we aan moeten met onze drang naar het materialisme. waardoor we vergeten waar het eigenlijk om gaat waarvoor we hier zijn. Ook de natuur lijd hieronder en de dieren. Goed voor elkaar zorgen, de sterke helpen de mensen die het met minder moeten doen. We hebben niet veel nodig, hoe meer je hebt des te meer zorg om het te verliezen. Daardoor vergeten we ook om te genieten van het moment.

De Indianen lachen ons uit als ze zien hoe gestrest we leven en ons haasten naar verplichtingen, geen tijd, en in de wachtrij staan voor de psychiater. Zij zijn één met de natuur, daar kunnen wij veel van leren. De politiek lukt het niet, laten wij nu eens zien hoe het wel kan zijn. Het heft in eigen handen nemen, en niet overlaten aan de politici, per slot van rekening zijn we zelf verantwoordelijk


I have a dream

Laten we de balans weer vinden, en er met elkaar een mooie wereld van maken


Mercedes Bot, juli 2017


-------------Leef je Droom------------Copyright © All Rights Reserved